Planer 2023

Mellan (kan även bli stor dvärg) vita och grå  

Toy/Dvärg, aprikosröda FODERVÄRD

Söker fodervärd till tikvalp 2023, en aprikosröd toy och eventuellt en vit eller grå mellan. Skriv om du är intresserad och bor på Öland eller maximalt 5 mil från Kalmar.  Vi följer SKKs avtal om forderhund. 

MÅL

Mina mål med hunduppfödning är att arbeta med rasens positiva utveckling i både mentalitet och exteriör utifrån rasstandarden. En pudel kan passa in i många olika rum, utifrån ditt personliga intresse, efter hundens personlighet och individuella drag. Den tydliga av- och påknappen finns hos mina hundar som jag själv uppskattar och behöver ha hos en hund i min vardag med storfamilj. 

Tänker att specifika och mindre mål kommer ändras med tiden, med vilka avelshundar vi har för att komplettera deras styrkor- och svagheter, vilket jag ser fram emot med stor entusiasm och glädje. 

Mitt fokus som jag tänker idag kommer vara på dvärg- och mellanpudel i färgerna grå, vit, aprikosröd och svart.

Är du eller din familj intressead av mina hundar och en framtida valp så kontakta mig gärna, följ oss på instagram @kennel_avo och här på vår hemsida för information och uppdateringar kring valpar och kommande parningar.  

 Allt gott //Sophie 

Vi följer Svenska Kennelklubbens och jordbruksverkets anvisningar och regler för hållande och försäljning av hund och valpar. 

Dela den här sidan